Ε. Γιαννιά: Η Δυτική Ελλάδα εισήλθε σε μια νέα εποχή

  Με αφορμή την εκλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη στο τιμόνι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας - Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ευσταθία Γιαννιά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Η μεγάλη νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη, σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας στη Δυτική Ελλάδα. Ένα φρέσκο πρόσωπο με αυτοδιοικητική εμπειρία, γνώσεις και θέληση για δουλειά, μαζί με τους συνεργάτες του από την 1η Σεπτέμβρη, θα δώσει πνοή και ελπίδα στον τόπο μας με την εφαρμογή του προγράμματός του.

  Τα χθεσινά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι οι πολίτες, στο δρόμο προς τις Εθνικές Εκλογές της 7ηςΙουλίου, δίνουν θετική ψήφο στο πρόγραμμα της Ν.Δ. και στον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, με εντολή να ξαναβάλει τη χώρα μας σε τροχιά ανάπτυξης. Ένα πρόγραμμα που μεταξύ άλλων, στοχεύει στη μείωση των φορολογικών συντελεστών, των ασφαλιστικών εισφορών, στη δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, στην αλληλεγγύη και στην ασφάλεια.

  Με οδηγό την ειλικρίνεια, τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα για το μέλλον της Ελλάδας, μακριά από διαχωριστικές γραμμές και ακρότητες, κάνουμε πράξη το μήνυμα «Ενωμένοι Μπορούμε».

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS