Βενιζέλος: Είμαι θύμα μιας σκοπιμότητας που εκφράζει η Γεννηματά προσωπικά

  Ως θύμα μιας σκοπιμότητας που εκφράζει προσωπικά η Φώφη Γεννηματά, χαρακτήρισε τον εαυτό του μέσω τηλεοπτικής συνέντευξής του ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν ήθελαν την παρουσία μου στο Κίνημα Αλλαγής, όλα τα υπόλοιπα ήταν προσχηματικά και υποκριτικά».

  Αρχικά, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε: «Να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη, επειδή έχει πληγεί η Δημοκρατική Παράταξη. Αυτά που γίνονται στο ΚΙΝΑΛ ενισχύουν τη Νέα Δημοκρατία».

  Όσον αφορά τη συνάντηση που είχε με την κ. Γεννηματά, ανέφερε: «Αφού κάναμε μια χαλαρή και φιλική συζήτηση για τα αποτελέσματα, μου ανέφερε τρία πράγματα: ότι έχει σχηματίσει την εντύπωση πως δεν είμαι στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και θέλω να παίζω ευρύτερο ρόλο, ότι υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ μας όσον αφορά τη στρατηγική και μου είπε ότι έχει δεσμευτεί σε άλλο πρόσωπο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας».

  Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω ανακοινώσει δημόσια από τον Ιανουάριο ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη και το είπα στη Γεννηματά από τον Νοέμβριο του 2018. Δεν υπάρχει προηγούμενο πρώην προέδρου, που γύρισε να διεκδικήσει την παρουσία του στη Βουλή σε εκλογική περιφέρεια».

  Για το ότι η κ. Γεννηματά είπε ότι της έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό, απάντησε: «Η κ. Γεννηματά μου ανακοίνωσε ότι έχει δεσμευτεί ήδη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Δεν αρκέστηκε σε αυτό. Μου είπε ότι θέλω να παίζω ευρύτερο ρόλο και ότι έχει ανακαλύψει πως έχουμε μεγάλες διαφορές στη στρατηγική. Το μήνυμα το εκπέμπει η δική μου απομάκρυνση. Άρα, δεν ήθελαν την παρουσία μου και το κατέστησε σαφές. Όλα τα υπόλοιπα ήταν προσχηματικά και υποκριτικά».

  © 2015 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

  HELIX_NO_MODULE_OFFCANVAS